TECO - Automatizace - Novinky a články

 

Novinky a články

Oznámení o ukončení výroby řídicího systému Tecomat TC700 a uvedení nové generace TC800

03.05.2022 | Kategorie: Novinky |

Vážení obchodní partneři!

Oznamujeme Vám ukončení výroby řídicího systému TC700 a současně příchod nové generace Tecomat TC800. Nová generace Tecomatu TC800 bude představena na následující výstavě Amper v Brně ve dnech 17.-20. května 2022.


Příjem objednávek na moduly systému Tecomat TC700 bude probíhat do vyprodání zásob, proto po obdržení vašich objednávek budeme potvrzovat možnost či nemožnost dodání požadovaných kusů.

V rámci našich zvyklostí a servisní podpory garantujeme možnost opravy modulů generace Tecomat TC700 po dobu následujících min. 10 let.

Prosíme, abyste pro všechny Vaše další projekty již používali novou generaci TC800. Po představení nové generace Tecomat TC800 pro Vás připravíme technická školení na seznámení se s touto generací.

Tecomat TC800 je nejnovějším a nejvýkonnějším řídicím systémem české společnosti Teco a.s. určeným pro nejnáročnější aplikace průmyslové automatizace středního a velkého rozsahu s až 10 000 vstupy a výstupy a se zvýšenou provozní spolehlivostí. Je určen do nejrůznějších odvětví průmyslové automatizace jako například rafinerie, plynárenství, velká energetika, těžký průmysl a strojírenství, doprava a podobně.  

Díky kompatibilitě generací lze tímto systémem nejen nahrazovat, ale i rozšiřovat stávající aplikace realizované s předchozími generacemi řídicích systémů od naší společnosti – NS950, TC700, Foxtrot 1 a také propojit i kombinovat s aktuální generací Foxtrot 2. Systém Tecomat TC800 přináší nové možnosti, jednoduše výměnné moduly na liště a skvělý poměr cena/výkon.

Technické data naleznete v připravovaném TecoInfu, které bude k dispozici během letošního veletrhu Amper a brzy také v našem online katalogu a TecoWiki i ceníku.