TECO - Automatizace - Novinky a články

 

Novinky a články

Termíny školení pro 1. pololetí 2024

10.01.2024 | Kategorie: Novinky |

Zveřejnili jsme termíny úvodních školení do systému Tecomat Foxtrot, CFox a RFox a jeho programování v prostředí Mosaic.

Tato školení jsou dvoudenní a jsou určena zejména pro všechny zájemce o řídicí systém Tecomat Foxtrot, pro projektanty, programátory i instalační firmy. 

V rámci prvního dne se seznámíte se systémem Tecomat Foxtrot, jeho strukturou, zásadami pro projektování a instalaci systému. Ukážeme si typická zapojení modulů, doporučíme vhodné moduly pro jednotlivé typové úlohy atd.

V rámci druhého dne se dozvíte, jak založit projekt v prostředí Mosaic, připojit se k PLC, sestavit konfiguraci hardwaru a připravit jednoduché programy. Ukážeme Vám, jak vytvářet vlastní knihovny funkčních bloků, jak vytvořit webové stránky pro Foxtrot nebo jak ukládat data na paměťovou kartu. Dozvíte se, jaké další nástroje jsou součástí prostředí Mosaic. Pokud si budete chtít vyzkoušet programování v praxi, vezměte si vlastní notebook. 

Každý měsíc proběhne jedno dvoudenní školení a konkrétní termíny a možnost přihlášení naleznete v Kalendáři akcí.

 

Pokud byste měli zájem o nějaké spocializované školení, ať už tematicky zaměřené nebo realizované přímo pro Vaši společnost, ozvěte se nám na teco@tecomat.cz nebo kontaktujte svého obchodníka.