TECO - Automatizace - Novinky a články

 

Novinky a články

Novinky v sortimentu nástěnných standardizovaných ovladačů

07.02.2024 | Kategorie: Novinky |

Na počátku roku 2024 jsme rozšířili sortiment produktů skleněných nástěnných ovladačů řady C-WS-0001R a C-ID-0011R.

 


Nástěnné standardizované ovladače řady C-WS-0001R

Řada skleněných nástěnných dotykových CIB ovladačů se rozšířila o šesti- a osmitlačítkový skleněný ovladač C-WS-0001R s plošným podsvícením ikon s integrovaným čidlem teploty a vlhkosti, připojitelný do systému Tecomat Foxtrot nativní sběrnicí CIB – Common Installation Bus.

Ovladače jsou k dispozici ve verzích s 1“ displejem a bez displeje. Ovladač obsahuje také 2 analogové vstupy nebo digitální vstupy (konfigurovatelné).

V současné době je dodáváme v provedení černá barva skla a ikony podsvětlené kruhy. V blízké budoucnosti se objeví také varianta ikon ve formě podsvětlených teček a k dispozici budou také v bílé barvě skla.

Ovladače naleznete v našem online katalogu, kde je možné je také objednat se standardními dodacími lhůtami.

Nástěnný standardizovaný ovladač C-ID-0011R

Dalším prvkem, rozšiřujícím řadu nástěnných skleněných ovladačů pro sběrnici CIB – Common Instalaltion Bus, je osmitlačítkový ovladač C-ID-0011R, vybavený displejem 128 x 64 bodů a jedním analogovým nebo digitálním vstupem (konfigurovatelným). Dále je ovladač vybaven sensory teploty, vlhkosti a osvětlení.

Navigačními dotykovými tlačítky se lze pohybovat v seznamech menu, které lze vyvolat klávesami pod displejem a také tlačítky potvrdit zvolenou volbu.