TECO - Automatizace - Novinky a články

 

Novinky a články

Teco vystavovalo na For Arch 2012

01.10.2012 | Kategorie: Novinky |

Teco vystavovalo na For Arch 2012 Veletrh For Arch 2012 v Praze byl letos zase o něco větší než loni, cestu si na něj našlo okolo 70 tisíc návštěvníků, zejména z řad běžných občanů, chystajících stavět, modernizovat nebo zvýšit komfort svého bydlení. Naše expozice ukazovala zájemcům o inteligentní bydlení možnosti a výhody, které jim náš systém Tecomat Foxtrot přináší a tak jako v loňském roce, setkali jsme se s velkým zájmem koncových zákazníků.

Oproti loňskému roku hodnotíme posun ve vnímání možností, které jim inteligentní domácnost přináší a také podstatně větší znalost a povědomost o našem systému Foxtrot, což nás těší. Zájemce směřujeme na konkrétní realizátory našeho systému, které naleznou na webu www.ovladejsvujdum.cz a s nimi již řeší své požadavky, formují představy a následně realizují inteligentní domácnost řízenou Foxtrotem. 

Z našich zkušeností i prodejních čísel je zřejmé, že český trh Home Automation nabral na obrátkách a nás těší, že náš systém Tecomat Foxtrot je na něm leadrem a tahounem tohoto růstu.

 

Teco na For Arch 2012

Obr.: Pracovníci Teco na For Arch 2012 v čele s obchodním ředitelem společnosti ing. Klabanem (vpravo)

 

Tecomat Foxtrot - otevřený standard inteligentní elektroinstalace

Obr.: Tecomat Foxtrot se v oblasti Home Automation stává standardem díky své otevřenosti vůči ostatním systémům a možnosti volného programování, které neomezuje integrátora či koncového uživatele jen na funkce, které jsou v systému vytvořeny.

 

Foxtrot je otevřený vůči multimediálním systémům 

Obr.: Nároční uživatelé ocení možnost připojení multimediálních systémů (AMX, Control4, Bang&Olufsen) k systému Foxtrot, čímž získají možnost přístupu k ovládání a vizualizaci technologií v domě i přes uživatelské ovládací prvky těchto multimediálních Audio/Video systémů. Díky své otevřenosti je možné Foxtrot připojit také jiným systémům, např. systém Lutron, specializující se na ovládání světel a žaluzií.