TECO - Automatizace - Novinky a články

 

Novinky a články

Teco na výstavě Infotherma 2013 v Ostravě

22.01.2013 | Kategorie: Novinky |

 

Ve dnech 14. - 17. ledna proběhla největší česká výstava věnované zejména systémům vytápění Infotherma 2013 v Ostravě. Protože náš řídicí systém Tecomat Foxtrot, hojně používaný jako řídicí systém domácí automatizace, zvládá také nejnáročnější úlohy řízení systémů vytápění, nemohli jsme na této výstavě chybět.



Na stánku jsme společně s našim ostravským integrátorem - firmou Lukáš Famfulík - prezentovali komplexní ovládání domácí automatizace včetně doplnění multimediálním systémem Control4.

Obr.: Infotherma láká každoročně řadu návštěvníků. S nárůstem cen energií se pochopitelně zvedá i zájem o řídicí systémy jako je Tecomat Foxtrot, které dokáží mimo jiné uspořit finance regulací systémů vytápění, ventilací a rekuperací.

 

Obr.: Foxtrot jako otevřený řídicí systém je v oblasti řízení vytápění ideální nástroj pro řízení více zdrojů vytápění v objektech. Není mnoho systémů, které zvládají řízení radiátorů, tepelných čerpadel, solárů a dalších zařízení jako je ventilace a rekuperace současně tak jako Foxtrot.