TECO - Automatizace - Novinky a články

 

Novinky a články

Foxtrot na výstavě For Arch 2011

02.10.2011 | Kategorie: Novinky |

Děkujeme všem návštěvníkům, kteří navštívili společný stánek firem ComArr a Teco na výstavě ForArch.
Zúčastněným i nezúčastněným připomínáme tuto akci několika snímky s krátkým komentářem. Přinášíme i tři aktuality z okolních stánků:

  • Chytré zrcadlo,
  • Tecometer,
  • Malá větrná elektrárna GENETOP/SIMETI.

1. Na společném stánku firmy ComArr a Teco bylo živo!

Firma ComArr předváděla integraci systému Foxtrot a multimediálního systému Control4. Jako systémový integrátor oslovila
především koncové uživatele a investory, kteří o inteligentní instalaci vážně uvažují. Více o nabídce firmy ComArr na www.chytredomy.cz.

Firma Teco prezentovala možnosti inteligentního bydlení se systémem Foxtrot a také novou webovou stránku www.ovladejsvujdum.cz věnovanou informacím pro koncové zákazníky a zájemce o inteligentní instalace Foxtrot, kde zájemci naleznou všechny informace o tom, co jim Foxtrot přinese a usnadní a také seznam instalačních firem, na něž se v případě zájmu o inteligentní řízení domu či bytu mohou obrátit.

 

2. Atraktivitu stánku zvýšila losovací akce o zajímavé ceny, kterou firma ComArr pořádala každý výstavní den.

 

3. Na sousedním stánku jsme objevili novinku - Chytré zrcadlo!

 

4. Společně s vystavující firmou jsme vyzkoušeli, že je bezproblémově kompatibilní se systémem Foxtrot.
Dále se tak rozšiřuje sortiment různých zařízení, přes které lze domácnost s Foxtrotem ovládat.

 

5. Kompatibilitu jsme zkoušeli několikrát...

 

6. Na stánku PRE (Pražská energetika) mohli návštěvníci shlédnout další product z dílny Teco: TECOMETER. 

Zařízení snímá bezdrátově stav fakturačního elektroměru a na televizní obrazovce číselně i graficky zobrazuje průběh okamžité spotřeby za poslední hodinu.
Údaje se okamžitě přepočítávají na koruny aktuálním tarifem. Je možno sledovat a porovnávat spotřeby za poslední den, měsíc nebo rok.
 

  

7. Zajímavou aplikaci Foxtrotu jsme našli na dalším stánku v hale 5. Malou větrnou  elektrárnu optimalizovanou na  provoz u rodinného domu či u jiných podobných objektů vystavovala firma GENETOP. Za exponát získala ocenění ForArchu v soutěži GRAND PRIX. Exponát mimo jiné ukazuje otevřenost a flexibilitu systému Foxtrot a jeho široké pole působnosti. Vedle tepelných čerpadel firem PZP, ACOND a REGULUS, které bylo na  ForArchu  možno vidět v dalších halách a dalších tepelných čerpadel jako AC Heating, Neota a Nukleon je tato MVE dalším zařízením, které lze přirozeně integrovat v chytrém domě "pouhým" pospojováním interních Foxtrotů.

 

Uvidíme, jaké nové aplikace systémů Foxtrot přinese příští ročník ForArchu a těšíme se s Vámi na shledanou!