TECO - Automatizace - Novinky a články

 

Novinky a články

Přijďte pracovat do naší společnosti a podílejte se na jejím dynamickém růstu

23.08.2022 | Kategorie: CS |

Z důvodu plánovaného rozšiřování výrobních kapacit nabízíme nyní několik pracovních pozic v odděleních výroby, vývoje a také v oddělení technické podpory. Více informací o těchto pozicích a jak se o ně ucházet, najdete zde.


Společnost Teco a.s. je přední český výrobce průmyslových řídicích systémů a systémů pro inteligentní řízení budov s více než 45 lety zkušeností s jejich vývojem. Za posledních deset let vzrostl obrat společnosti více než čtyřnásobně.

Jedním z hlavních produktů společnosti Teco je systém domácí automatizace Tecomat Foxtrot, který získal řadu prestižních ocenění. Byl uveden na trh v roce 2007 a od té doby je neustále zdokonalován. Na trh již bylo dodáno více než 60 000 systémů této řady. Díky mimořádné spolehlivosti, výjimečným vlastnostem a výhodné ceně jsou výrobky naší společnosti zákazníky celosvětově velmi oblíbené.

Seznam nabízených pozic najdete zde. Nenašli jste v naší nabídce pro vás vhodnou pozici, a přesto si myslíte, že nám máte co nabídnout? Pošlete svůj životopis spolu s motivačním dopisem na email kutilkova@tecomat.cz. Rádi Vás v případě zájmu oslovíme. 

Pro lepší představu, jak to u nás vypadá, si můžete prohlédnout video o naší společnosti.

Budova společnosti Teco a.s.

 

Obrat společnosti Teco a.s.